Sute de mii de angajați se întorc la treabă, spune secretarul de stat Tudor Polak

0
219

NE REVENIM CU GREU… Măsurile active pentru susținerea economiei și sprijinul constant acordat angajaților și angajatorilor de către Guvernul României dau rezultate semnificative, numărul angajărilor crescând considerabil în ultima perioadă, anunță secretarul de stat Tudor Polak, de la Ministerul Muncii.Ieri, la nivel național erau înregistrate un număr total de doar 222.671 contracte de muncă suspendate, sesizându-se o scădere a acestora, semn al revenirii la muncă a din ce în ce mai mulți angajați!

La 1 iunie, explică Polak, numărul contractelor de muncă active a fost de 6.436.700, cu un număr total de 5.556.460 de salariați activi și 621.446 de angajatori!

Angajații și angajatorii români beneficiază, în continuare, de facilitățile oferite de Guvern, pentru a trece, cu pierderi minime, peste criza generata de pandemie.

“Suntem alături de români în orice circumstanțe, iar măsurile adoptate până în prezent sunt dovada unei implicări eficiente și cu rezultate a instituțiilor statului român!”,

anunță tânărul secretar de stat din Ministerul Muncii, vasluianul Tudor Polak.