Tânărul om de afaceri Alexandru Nechifor intră în luptă pentru Primăria Huși

0
572

ALEGERE… Ieri, filiala locală a PNL Huși și-a desemnat candidatul pentru alegerile din 27 septembrie, pentru funcția de primar al orașului. Omul de afaceri Alexandru Nechifor, consilier local PNL, va încerca să convingă hușenii că este cel mai potrivit pentru a conduce destinele orașului în următorii patru ani.Aseară, tânărul candidat PNL a lansat un mesaj către locuitorii municipiului Huși, cu convingerea că va fi ascultat de cât mai mulți concetățeni:

„Dragi hușeni,

Partidul Național Liberal m-a desemnat să candidez pentru funcția de Primar al Municipiului Huși.

Am acceptat fără ezitare această candidatură din convingerea că este o șansă pentru a-mi pune energia și priceperea în slujba orașului din care provin și pe care îl iubesc.

Este, de asemenea, o onoare deosebită pentru mine, dar și o mare responsabilitate pe care mi-o asum cu toată hotărârea.

Am alături o echipă puternică de consilieri și specialiști în diferite domenii, împreună cu care vreau să schimbăm în bine administrarea Hușului.

Vă vom convinge că Hușul are nevoie de o conducere liberală pentru că numai așa putem face din orașul nostru un oraș modern și prosper.

Avem pregătite proiecte pentru dezvoltarea orașului nostru, în toate domeniile, iar în perioada care urmează vă vom prezenta aceste proiecte. Vom face cunoscut totodata ceea ce a ținut în loc dezvoltarea localității noastre în timpul administrației haotice din ultimii 12 ani.

Doresc să transmit hușenilor întreaga mea prețuire și să-i invit să fie alături de mine și de echipa mea pentru a schimba actuala administrație a orașului cu una profesionistă și eficientă”.