Tătaru pe tușă, juniorii Arcăleanu și Polak intră în teren

0
198
Advertisement

E DEFINITIV… Este sigur și 100% oficial: Biroul Politic Național (BPN) al PNL a validat, joi, mai mulți candidați la funcția de primar de municipiu reședință de județși de președinte al Consiliului Județean.

„În reuniunea Biroului Politic Național am validat candidații PNL pentru funcțiile de primari în municipiile reședință de județ și pentru funcția de președinte al Consiliului județean în fiecare județ. Au fost validați candidații în județele României cu excepția a patru județe – Brăila, Giurgiu, Bihor și, de asemenea, am amânat o decizie legată de București. Pe București este validată candidatura domnului Nicușor Dan, care este susținut de PNL”,

a informat președintele partidului, Ludovic Orban, după ședința conducerii PNL.

Pentru cea mai importantă funcție din județ, cea de președinte al Consiliului Județean, liderii naționali ai PNL l-a validat pe directorul CJAS Vaslui, consilierul local Marius Arcăleanu.

Practic, prin neimplicarea lui Tătaru la alegerile locale, PNL se erijează în perdant sigur al alegerilor din 27 septembrie în județul Vaslui, pentru că Arcăleanu nu are nicio șansă să-l înlocuiască pe Buzatu la șefia CJ Vaslui, comentează observatorii politici locali.

La primăria Vaslui, tânărul și energicul secretar de stat din Ministerul Muncii, Tudor Polak, a fost validat de BPN al Partidului Național Liberal pentru candidatura la postul de primar.

„Dragi vasluieni, am plăcerea de a vă invita să-mi fiți alături și să-mi oferiți sprijinul dumneavoastră în următorul pas pe care îl voi face în cariera mea politică. Astăzi (joi, 16 iulie, n.r.) am fost desemnat de către colegii mei din Biroul Politic Național pentru a candida, ca reprezentant al Partidului Național Liberal, pentru funcția de primar al municipiului Vaslui, nominalizare care mă onorează și, în același timp, mă responsabilizează enorm!

După mai bine de 10 ani de carieră politică în comunitatea vasluiană, în care am ocupat atât funcții de reprezentare, din cadrul cărora mi-am dat silința să ofer cetățenilor drum deschis și direct către decidenții politici, cât și ca membru activ și implicat al societății în care am crescut profesional, consider că știu, punct cu punct, ce stopează modernizarea Vasluiului, care îi sunt problemele cele mai adânci și de ce au nevoie vasluienii, oamenii în mijlocul cărora am trăit!

Îmi asum că nu va fi ușor, dar pornesc în această competiție cu deschidere totală către cetățeni și cu multăîncredere că, împreună cu echipa pe care mi-o voi construi, vom aduce în inima Moldovei un oraș modern, funcțional și respectabil.

În perioada care urmează, vă voi prezenta programul meu de candidatură și vă promit un singur lucru: împreună, dumneavoastră și noi, vom munci pentru un Vaslui care să oglindească ceea ce suntem și care să ajungă la standardele unui oraș dintr-un stat european al anului 2020!”,

a postat, ieri, proaspătul candidat la primăria Vaslui.

Declarații la cald Dumitru Buzatu, președintele PSD Vaslui

„Mă rog pentru sănătatea candidaților PNL și să le dea Dumnezeu viață lungă. Mă rog și pentru ca să nu-i schimbe șefii de la București din aceste candidaturi”,

a comentat, ironic, Dumitru Buzatu, președintele PSD Vaslui.

Print Friendly, PDF & Email