PAMFLET: Telenovelă politico-amoroasă pe dealurile Hușilor!

0
230
Advertisement

ÎNCURCATE SUNT CĂILE DOMNULUI… Circulă prin Huși în aceste zile o povestioară nostimă, cu mult tâlc. Nu știm cât este de adevărată, însă merită povestită.

Se spune că filiala unui partid cu (mici) pretenții, care avea doar câțiva membri în “Orașul strugurilor”, s-a scindat în două după un scandal condimentat cu aventuri amoroase, amenințări și posibile divorțuri.

Concret, se pare că între cei doi lideri politici ai filialei locale, un bărbat și o femeie, s-a însăilat o mică poveste de dragoste. Timpul a trecut și, cum Hușiul este un oraș mic, s-a aflat de povestea celor doi politicieni amorezi. Numai că doamna cu pricina are un soț foarte gelos, care a sărit la gâtul colegului de la filială, cerându-i explicații pentru modul în care s-a dat la nevasta lui. Se aude că au fost câteva scandaluri în familia doamnei politician, astfel că a trebuit să ia o decizie clară.

Filiala s-a rupt în două și cei doi amorezi de pe vremuri se ocupă de câte un partiduleț, de un membru și ceva, fiecare. Cică vom auzi ceva despre acești politicieni și la locale. Să fim sănătoși!

(Acest text este un pamflet, dar se poate confunda ușor cu realitatea din jurul nostru)

Print Friendly, PDF & Email