Traficant de minori, reținut de DIICOT

0
212
Advertisement

La data de 6 mai, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Pitești au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului C.I., pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că, în perioada iunie 2019 – ianuarie 2020, inculpatul C.I. a recrutat o persoană vătămată minoră asupra căreia a exercitat agresiuni fizice, cât și amenințări și a constrâns-o să accepte practicarea prostituției într-un club de pe teritoriul Elveției, sumele de bani obținute fiind transferate în totalitate către suspect.

La data de 06.05.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Pitești împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul B.C.C.O. Pitești au efectuat o percheziție domiciliară, pe raza județului Argeș, în urma căreia au fost ridicate obiecte şi înscrisuri cu valoare probatorie.

În cursul zilei de 6 mai, inculpatul C.I. a fost prezentat Tribunalului Argeș cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.