Traficanți de droguri, duși la audieri

0
256
Advertisement

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus trimiterea în judecată a inculpaților M.G.V., T.C.A., G.G.L., S.A., A.M.A. și Ț.C.G. pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic internațional de droguri de risc și trafic intern droguri de risc.

Prin actul de sesizare s-a reținut faptul că, în cursul anului 2019, inculpatul M.G.V. a inițiat un grup infracțional organizat, pe care l-a constituit și sprijinit prin acțiuni distincte, împreună cu inculpații T.C.A. și G.G.L. și cu o persoană neidentificată (furnizorul drogurilor, aflat pe teritoriul Spaniei), în scopul săvârșirii de infracțiuni de trafic internațional și intern de droguri de risc, la acest grup infracțional organizat aderând ulterior inculpatul S.A..

În fapt, s-a reținut că, în perioada 22 – 23.11.2019, inculpatul M.G.V. a introdus pe teritoriul României și a deținut, în vederea comercializării, cantitatea de 27 kilograme de cannabis, din care, împreună cu inculpatul A.M.A., a livrat inculpatului G.G.L. cantitatea de aproximativ 15 kilograme de cannabis, care au fost transportate și predate ulterior inculpatului Ț.C.G., tranzacția fiind intermediată de inculpatul S.A..

În cauză au fost instituite măsuri asiguratorii.

Dosarul a fost înaintat spre competentă soluționare Tribunalului București.

Print Friendly, PDF & Email