Trei salvatori au readus la viață o mamă de 29 de ani!

0
219


BRAVO LOR!… Ieri, la prânz, Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu un echipaj paramedical pentru acordarea primului ajutor medical unei femei, care era în stare de inconștiență,în urma unui stop cardio-respirator.La numai 29 de ani, femeia risca să piardă lupta cu viața, așa că salvatorii de la ISU Bârlad au luptat din răsputeri pentru salvarea vieții acesteia.

Salvatorii de la Bârlad

„Echipajul a fost alertat la ora 11.55, un minut mai tarziu fiind deja în drum spre locul intervenției.

La ora 11.59, după 4 km parcurși prin traficul urban, paramedicii au ajuns la domiciliul persoanei, pe care au găsit-o în stare de inconștiență, astfel că, de îndată, au inițiat manevrele specifice de resuscitare.

În sprijinul echipajului nostru s-a deplasat o ambulanță din cadrul SAJ Vaslui, substația Bârlad, încadrată cu medic.

După aproximativ 75 de minute, timp în care colegii noștri împreună cu echipajul medical venit în sprijin s-au luptat pentru a o readuce lângă cei dragi, au apărut semnele vitale.

Viața i-a zâmbit din nou, iar noi am fost acolo să facem tot posibilul ca acest fapt să se întâmple. Ne mândrim cu astfel de intervenții pentru că cea mai mare satisfacție profesională este atunci când reușim să salvăm o viață. Este de neprețuit.

Felicitări colegilor noștri, plt. adj. Panainte Daniel, plt. adj. Rădulescu Ștefan, plt. maj. Turtea Florin!”,

este mesajul conducerii Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Într-adevăr, acești salvatori merită tot respectul nostru, pentru viețile pe care le salvează zi de zi.

Citește și: A ars ca o torță de la o țigară