Trei scandalagii din Huși au fost ridicați de polițiști. Sunt sub control judiciar

0
3202


Poliţiştii hușeni au reținut trei bărbați, cu vârste cuprinse între 36 și 37 de ani, din acest municipiu, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice. Cei trei ar fi tulburat ordinea și liniștea publică, la data de 15 septembrie a.c., în municipiul Huși, în fața unui spațiu comercial de pe Calea Basarabiei.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului Investigații Criminale Huși au stabilit că, la data de 15 septembrie 2023, ora 17.30, pe fondul consumului de alcool și al unei stări conflictuale spontane, bărbații cercetați ar fi provocat scandal, tulburând ordinea și liniștea publică, și ar fi agresat un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, din Huși, lovindu-l cu pumnii și picioarele.

Bărbatul a refuzat să fie transportat la Spitalul Municipal Huși pentru acordarea de îngrijiri medicale și nici nu a formulat plângere sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

La data de 21 septembrie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Biroului Investigații Criminale Huși au luat față de cei trei bărbați măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, față de ei fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.