Tupeu de Horezu. Șofer din Vâlcea, prins fără permis în comuna Ibănești

0
50

În ziua de 30 martie, la ora 14.15, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, aflați în misiune în satul Mânzați, din comuna Ibănești, au depistat și oprit, pentru control, un autoturism ce nu avea montate plăcuțele de înmatriculare.Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au stabilit că bărbatul de 27 de ani, din Horezu, județul Vâlcea, conducătorul autoturismului, nu deține permis pentru nicio categorie de vehicule.

În interiorul autoturismului a fost găsit material lemnos pentru care acesta nu deținea documente de proveniență sau aviz de transport. În urma acțiunii polițiștilor a rezultat confiscarea materialului lemnos și a mijlocului de transport destinat săvârșirii infracțiunii silvice.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii bârlădeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”sustragere de material lemnos”.

 

_ _ _https://vasluianul.ro/wp-content/uploads/2024/04/ciupi-jpg.webp