Tupeu maxim. A condus din Covasna la Bârlad fără permis

0
3458


Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din comuna Bixad, județul Covasna, bănuit de comiterea unei infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice. La data de 20 august 2023, ora 20.05, Secției 3 Poliție Rurală Bârlad aflați în control pe un drum public din comuna Pogonești, județul Vaslui, au depistat și oprit, în vederea controlului, un autoturism înmatriculat în străinătate (Germania), condus de către un bărbat de 36 de ani, din județul Covasna.

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 28 august 2023, în baza probatoriului administrat, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad l-au reținut pe bărbat, pe o perioadă de 24 ore. Ulterior, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activității infracționale a bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.