ULTIMA ORĂ Bunici din Vaslui, îmbrânciți și încătușați de un echipaj al Poliției Locale! S-a întâmplat în Zona Gării, luni seara! (VIDEO)

0
1917


Canicula din ultimele zile i-a făcut pe unii părinți și bunici din Vaslui să iasă seara cu copiii și nepoții la plimbare, astfel că parcurile au devenit un loc de relaxare, odată cu lăsarea serii, atunci când temperaturile scad și aerul este mai respirabil.Așa au făcut mai multe persoane din Zona Gării, la Vaslui, luni seara, care au ieșit cu nepoții și copilașii la locul de joacă, după o zi în care apartamentele fierbeau de gradele din interior. Copiii au mers în parc, la locul de joacă de la bloc, și s-au distrat pe cinste. O persoană ”binevoitoare”, deranjată de strigătele vesele ale copiilor, a sunat la Poliția Locală. Ce a urmat, este ceva de noaptea minții.

A apărut un echipaj de la Poliția Locală Vaslui, care a cerut explicații despre prezența persoanelor și a copiilor în locul de joacă, la o oră atât de târzie. Oamenii au încercat să le explice situația și, după câteva replici mai tăioase, polițiștii locali au vrut să-i încătuseze pe pensionarii care i-au înfruntat, pe motiv că i-au jignit.

Revoltător este că toată situația s-a petrecut sub ochii unor copilași de 9-10 anișori, care țipau la polițiștii locali, să-l lase în pace pe ”bicu”. Au intervenit mai mulți locatari din zonă, care nu i-au lăsat pe polițiștii locali să-i încătușeze pe pensionari.

”FĂRă MINTE!!!! Doi agenți ai poliției locale Vaslui au reușit să facă ordine publică într-un parc din Vaslui, din zona gării. Au luat și îmbrâncit doi bătrâni care supravegheau nepoțica în timp ce se juca alaturi de alti copii.

Rușine să vă fie, „gunoaie „ce sunteți, faceți de ras instituția și pe ceilalți colegi care sunt cu caracter.

In primul rând, trebuiau să se legitimeze, nu să mestece guma în coltul gurii ca niște” zeflemiști”. În al doilea rând, respectați uniforma statului. În al treilea rând, faceți ordine unde într-adevăr trebuie….

Ce exemplu dați???? Vă luați de părinții și bunicii copiilor care se joacă în parcuri, căci fac gălăgie seara.

Uitati-va la canicula care este afară…. dar mintea îngustă și lipsa de educație pe care o aveți unii vă caracterizează, gunoaielor!!!!

Puneți cătușe unui bunic nevinovat, care are 73 de ani, în fața nepoțelei, care are 10 ani și plângea în hohote? Mare realizare, gunoaielor, sper că v-au avansat în funcție???

Dovada intervenției voastre, gunoaielor!!!! SUNT PĂRINTII MEI!!!”, a scris, pe Facebook, profesorul vasluian Valentin Damian.

Așteptăm explicații de la conducerea Poliției Locale Vaslui dsspre acest eveniment scandalos, care nu ar fi trebuit să se petreacă.