ULTIMA ORĂ: Oierul Tărâță rămâne în arest, chiar dacă vrea să plece acasă!

0
364
Advertisement

Magistrații Tribunalului Vaslui au refuzat să-l lase de Ion “Tărâță” Țibireac, vinovat de uciderea în bătaie a unui cioban, să plece acasă.

Luni după-amiază, judecătorii au respins cererea sa de eliberare condiționată, așa că oierul rămâne în continuare în Penitenciar.

“În baza art. 425 ind. 1 alin. 7 pct. 1 lit. b) Cod procedură penală rap. la art.205 Cod procedură penală respinge, ca nefondată, contestația formulată de către inculpatul Ț.I., aflat în prezent aflat la Penitenciarul Vaslui, împotriva încheierii de ședință din data de 18.05.2020, pronunțată de judecătorul de cameră preliminară din cadrul Judecătoriei Vaslui în cauza înregistrată sub nr. 3191/333/2020/a1.1, pe care o menține. În temeiul art. 275 alin. 2 Cod de procedură penală, obligă inculpatul la plata sumei de 250 lei, cu titlul de cheltuieli judiciare”, au decis magistrații.

Oierul Ion Țibireac, poreclit Tărâță, din comuna Văleni, este acuzat de polițiști de faptul că, împreună cu un complice, ar fi bătut un cioban până când l-ar fi băgat în spital, iar ulterior, victima a murit.

Potrivit oamenilor legii, Tărâță și complicele sau l-au bătut pe ciobanul mort cu mai multe obiecte contondente, victima având nevoie de aproape jumătate de an de îngrijiri medicale. Ulterior, aceasta a și decedat.

Fapta s-a petrecut în după-amiaza zilei de 31 mai 2019, iar ciobanul mort are 57 de ani și este din comuna Oltenești.

Print Friendly, PDF & Email