ULUITOR: Poftiți la Delta Vasluiului, aici vă întâmpină lebede grațioase și rațe sălbatice!

0
336
Advertisement

Un cititor Vasluianul.ro ne-a trimis, în această după-amiază, imagini incredibile surprinse pe un iaz care face parte din istoria municipiului reședință, iazul Delea. Odinioară, acest loc era folosit pentru distracția copiilor, care stăteau la scăldat aici de dimineață și până seara, în timp ce duminica se încingeau grătarele în zonă.

De câțiva ani, însă, iazul nu mai este întreținut de nimeni, așa că păsările sălbatice au pus stăpânire pe baltă, iar stufărișul mare îți dă impresia că ești în Deltă.

În imaginile surprinse de cititorul nostru se văd lebede grațioase plutind pe apă, cârduri de rațe sălbatice, în timp ce vegetația a pus stăpânire pe luciul de apă. Vântul bate prin stufăriș, într-o liniște deplină, tulburată doar de animalele bălții.

„Sunt locuri frumoase în jurul nostru, trebuie doar să avem ochi pentru aceste locuri superbe, cum este peisajul de pe Delea”, spune cititorul nostru.

Dacă nu ați plecat nicăieri în week-end, poate că nu ar fi rău să trageți o fugă la iazul Delea și să vă umpleți inima de frumos.

Galerie foto iazul Delea 30 Mai 2020

iazul_delea_2
iazul_delea_1
previous arrow
next arrow
iazul_delea_2
iazul_delea_1
previous arrow
next arrow

Iazul Delea 30 Mai 2020

Print Friendly, PDF & Email