Un băcăuan a țepuit o familie din Vaslui de 5.000 de lei, prin metoda “Accidentul”

2
190
Advertisement

ARESTAT… Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui au finalizat cercetările față de un bărbat de 30 de ani, din județul Bacău, bănuit de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune prin metoda ”Accidentul”. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Prejudiciul cauzat este de 5.000 de lei.

La data de 26 martie a.c., polițiștii din Vaslui au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, o femeie de 58 ani, din municipiul Vaslui, județul Vaslui a fost înșelată prin metoda „ Accidentul”, cu suma de 5000 lei.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că, la data de 26 martie, bărbatul în vârstă de 30 de ani ar fi contactat telefonic persoana vătămată, cu scopul de a o induce în eroare cu privire la necesitatea unui membru al familiei acesteia de a fi supus unei intervenții medicale. În acest sens, femeii i s-a solicitat o anumită sumă de bani, apelantul pretinzând, în mod nereal, că ar deține calități oficiale și că i-ar putea oferi ajutor.

Mai mult, persoana bănuită ar fi trimis la domiciliul persoanei vătămate un curier, de unde acesta ar fi ridicat suma de bani pretinsă la telefon.

Prejudiciul total cauzat persoanei vătămate este de 5.000 de lei.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, sub coordonarea unității de parchet competente, au propus luarea măsurii arestării preventive față de bărbat, instanța de judecată admițând propunerea. Astfel, persoana în cauză a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.