Un bârlădean candidează la viitorul Consiliul Local Iași!

0
262


CANDIDATURĂ… Mugurel Laicu, un bârlădean cunoscut locuitorilor județului, din perioada în care a fost șeful Drumurilor Naționale pe toată Moldova, s-a decis să intre în administrația locală. Nu la Bârlad, orașul său natal, ci în municipiul Iași, acolo unde locuiește de mulți ani. Acesta explică ce anume l-a făcut să aleagă lista PSD la alegerile din 27 septembrie.„Perioada în care am fost director general regional DRDP IAȘI, cea în care am condus CITADIN IAȘI sau Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Iasi nu poate fi decât un avantaj, care îmi conferă expertiza necesară pentru a face parte din această structură municipală!

Am gestionat proiecte importante pentru Moldova, pentru județul Iasi sau pentru municipiul Iași, am demonstrat că pot, iar acum a venit momentul să mă dedic unor proiecte pentru municipiul Iasi din această postură politică!

Iașiul a fost capitala Moldovei în perioada 1564-1859, una dintre cele două capitale ale Principatelor Unite între 1859 și 1862 și capitala Regatului României între 1916 și 1918 ( în perioada Primului Război Mondial, atunci când Bucureștiul s-a aflat sub ocupație germană).

Iașiul un oraș cândva recunoscut ca fiind CAPITALA CULTURII ROMÂNEȘTI.

Din păcate in ultimii ani a devenit capitala betoanelor, cel mai poluat oraș din România și asta datorită lipsei de interes a autoritatilor locale care au avut grijă doar de interesele lor, neglijând iesenii și problemele administrative!

Într-o zi, însă, am zis: de ce să nu ma implic și politic ?

Acesta este primul pas spre shimbare: implicarea”,

spune bârlădeanul, care aspiră la un post de consilier local în capitala Moldovei.