Un bătăuș din Băcești și-a călcat consoarta în picioare. Este a doua oară, anul acesta!

0
425
Advertisement

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești din cadrul Poliției Orașului Negrești au reținut un bărbat în vârstă de 21 de ani, din Băcești, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie.

Pe 9 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Negrești au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 21 de ani, din Băcești, și-a agresat concubina. Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că în acea zi, la ora 18.30, pe fondul consumului de alcool și al geloziei, bărbatul bănuit de comiterea infracțiunii și-ar fi agresat concubina, în vârstă de 21 de ani, aplicându-i mai multe lovituri în zona corpului și a capului. Acțiunea violentă a agresorului ar fi continuat, acesta folosindu-se de un cuțit cu care a încercat să lovească victima, ocazie cu care i-a produs o plagă în zona exterioară a mâinii.

Femeia bătută a fost prezentată la Serviciul de Medicină Legală Vaslui, în vederea expertizării medico-legale traumatologice, iar în baza concluziilor preliminare s-a stabilit că aceasta necesită un număr de 4-5 zile îngrijiri medico-legale.

În urma probatoriului administrat, la data de 10 august a.c., polițiștii l-au reținut pe bătăușul din Băcești pentru o perioadă de 24 ore, iar în cursul aceleași zile, a fost prezentat Judecătoriei Vaslui care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Să mai spunem că bărbatul a mai fost reținut și arestat preventiv în cursul lunii aprilie a.c., tot ca urmare a unei agresiuni îndreptate împotriva concubinei sale și a familiei acesteia.

Cercetările în acest dosar au fost sistate după ce a intervenit împăcarea părților, agresorul fiind pus de îndată în libertate.

Print Friendly, PDF & Email