Un bețivan a fost prins beat la volan, în comuna Vinderei. Culmea, nu avea nici permis de conducere!

0
1838

Caz revoltător, descoperit de polițiștii bârlădeni, la granița cu județul Galați. În ziua de 10 august, la ora 18.27, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza satului Obârșeni, comuna Vinderei, au prins în flagrant un bărbat, în timp ce conducea un autoturim înmatriculat în județul Galați, sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul de 37 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0.66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Municipal de Urgență Bârlad, unde i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta nu deținea permis de conducere eliberat de autoritățile din România pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”conducere  pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană fără permis de conducere” și ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.