Un boschetar din Hunedoara a furat 14.600 lei dintr-un bar, la Vaslui! Locuia fără forme legale în Ivănești!

0
1275

Polițiștii vasluieni au identificat și reținut o persoană bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat, în cursul lunii noiembrie, în municipiul Vaslui.Polițiștii  Biroului de Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au identificat și documentat activitatea infracțională a unui bărbat, în vârstă de 36 de ani, din județul Hunedoara, care domicilia fără forme legale în comuna Ivănești, județul Vaslui, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui au stabilit că, în ziua de 13 noiembrie 2021, ora 20.00, bărbatul aflat într-un bar din municipiul Vaslui, profitând de neatenția gestionarei, ar fi sustras o sumă de bani (peste 14.600 lei) aflată sub tejgheaua barului.

În data de 20 noiembrie a.c., în baza probatoriului administrat, polițiștii vasluieni au luat față de bărbat măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore. În cursul zilei de ieri, 21 noiembrie 2021, bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Vaslui, care a dispus arestarea sa preventivă, pentru 30 de zile.https://vasluianul.ro/wp-content/uploads/2024/04/ciupi-jpg.webp