Un cetățean moldovean a circulat prin toată Europa cu un permis falsificat!

0
286


TUPEIST… Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări în privința unui tânăr cu cetățenie română și R. Moldova, care a fost depistat conducând un ansamblu de vehicule, deși permisul de conducere valabil deținut nu îi dădea acest drept.În data de 14 octombrie a.c., în jurul orei 9.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pentru a ieși din țară, C.A., cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 21 de ani, care conducea un ansamblu de vehicule format din microbuz și remorcă.

”La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, colegii noștri au constatat că tânărul nu deține permis de conducere valabil pentru categoria „E”, necesară pentru a putea conduce ansamblul rutier în cauză”, a precizat Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.