Un golan din Zăpodeni a furat mii de euro de la un consătean. A primit 30 de zile de arest preventiv

0
534

Poliţiştii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din comuna Zăpodeni, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat.

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat, în data de 4 iunie 2023, în localitatea/comuna Zăpodeni, județul Vaslui.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Vaslui au stabilit faptul că, pe 4 iunie 2023, în intervalul orar 12.00-17.30, persoana bănuită de comiterea infracțiunii ar fi pătruns în locuința persoanei vătămate, bărbat de 34 de ani, pe o ușă de acces neasigurată, în timp ce aceasta dormea, și ar fi sustras, dintr-un portmoneu, 1650 de euro și 300 de lei.

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii a fost recuperat în proporție de 50%, fiind restituit persoanei vătămate.

La data de 13 iunie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, față de bărbatul cercetat a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Astăzi, 14 iunie 2023, acesta a fost prezentat Judecătoriei Vaslui, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, care a dispus măsura arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.