Un iubăreț din Bârlad a sustras autoturismul concubinei. Fapta s-a petrecut la Murgeni!

0
328

SCANDAL… Un bărbat din Bârlad a fost reținut de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Murgeni, după ce și-a agresat concubina, i-a sustras autoturismul și l-a condus, deși avea permisul de conducere suspendat.Este cazul unui bărbat de 49 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de ”violență în familie”, ”distrugere”, ”furt în scop de folosință” și ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Oamenii legii au stabilit că în data de 21 august a.c., ora 23.30, pe fondul unui conflict spontan, bărbatul bănuit de comiterea infracțiunilor și-ar fi agresat concubina, în vârstă de 44 de ani, și i-ar fi distrus telefonul mobil. Totodată, acesta i-a sustras, fără drept, autoturismul pe care l-ar fi condus de la Murgeni până în municipiul Bârlad, deși acesta avea suspendat dreptul de a conduce vehicule, din anul 2018.

În urma probatoriului administrat, la data de 22 august a.c., polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore, iar duminică acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad pentru a fi dispusă o măsură preventivă.