Un șofer din Lipovăț, băut, s-a ferit de Poliția Rutieră, dar nu a scăpat

0
313


Un șofer băut, de loc din comuna Lipovăț, a gândit să fenteze filtrele rutiere și a încercat să intre în Vaslui prin zona pădurii de la Chițoc. Numai că, surpriză! A dat nas în nas cu Poliția Rutieră. S-a întâmplat în ziua de 29 martie, la ora 16.12.Polițiștii Biroului Rutier, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, aflați în serviciu de patrulare și supraveghere trafic rutier pe strada Fagului din Vaslui, au depistat și oprit pentru control un autoturism, condus de către un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din comuna Lipovăț.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0.55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la Serviciul Județean de Medicină Legală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.