Un șofer din Miclești, cu permis suspendat, a dat nas în nas cu Poliția Rutieră

0
840

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din comuna Miclești, bănuit de comiterea infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

La data de 1 iunie, la ora 14.25, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, aflați în serviciu de supraveghere, îndrumare și control al traficului rutier pe drumul comunal DC 12, în localitatea Chircești, comuna Miclești, au depistat și oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat de 44 de ani, din satul Miclești.

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că bărbatul deține permis de conducere, dar are dreptul de a conduce vehicule suspendat. Acesta fusese depistat la data de 18 martie 2023, în localitatea Chircești, conducând un autoturism pe drumurile publice în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 6 iunie 2023, în baza probatoriului administrat, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui l-au reținut pe bărbat, pe o perioadă de 24 ore.

Pe 7 iunie, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive.