Un vasluian a povestit la Digi 24 calvarul prin care a trecut

0
431
Sorin Lungu - foto DIGI24
Advertisement
Sorin Lungu – foto DIGI24

DRAMATIC… Povestea vasluianului Sorin Lungu, prezentată de Digi 24, a cutremurat o țară întreagă. Un bărbat care nu a crezut în gravitatea bolii care a îmbolnăvit o lume întreagă s-a infectat – şi el, şi soţia – iar acum le este recunoscător acum medicilor care i-au salvat viaţa.

„Nu că nu credeam (în existența virusului), nu-l înțelegeam. Fiind ceva nevăzut…”,

mărturisește Sorin, în interviu de la Digi 24.

„Dureri de cap crunte, crunte la modul… nu știu… ceva mai rău nu am avut, am avut operații și n-am avut așa durere. Plutea creierul. Orice medicament, orice perfuzie îmi punea mi se părea că-mi face mai rău”,

povestește bărbatul despre coșmarul prin care a trecut.

Sorin spune că, deși le povestea prietenilor care-l sunau cât de grea e boala, au fost unii care încă mai puneau la îndoială existența virusului.

„M-au întrebat unii dacă am fost spitalizat contra cost. Un tip care nu e la o vârstă să nu creadă și nu era un din ăla fără școală, care m-a dat pe spate întrebându-mă dacă am luat bani ca să stau în spital, știind starea prin care am trecut eu”,

povestește Sorin.

Vasluianul a stat în spital 19 zile până când s-a vindecat. S-a întors după trei săptămâni, pentru că voia să-i mulțumească medicului Monica Aioanei care l-a salvat.

Cadoul său a fost un buchet de maci, pe care i-a cules singur, a mai mărturisit, în interviul de la Digi 24.

Print Friendly, PDF & Email