Un vasluian acuză: „Nepotismele din PNL Vaslui, peste ceea ce a fost odată Partidul Comunist!”

0
560

MESAJ DUR… Se întețesc acuzele de conducere discreționară la adresa președintelui PNL Vaslui, dr. Nelu Tătaru. Liberali cu state vechi în partid susțin că se fac multe greșeli în conducere și că organizația de la Vaslui a ajuns să fie condusă de Tătaru, Polak și Onofrei, în timp ce liberalii de forță sunt eliminați din partid.Un vasluian care a cochetat cu politica mulți ani de zile, Lucian Ștefan Păduraru, acuză deschis „nepotismele” din cadrul PNL Vaslui, fapte care au condus la rezultate politice slabe, la alegerile parlamentare.

„Nepotismele din PNL Vaslui sunt cu mult peste ce au fost odată numirile în funcții publice de Partidul Comunist Român:

  • – Lucian Timofticiuc (cumătrul ministrului Tătaru) a fost numit de către acesta, prin persoana d-nei Mihaela Vlada, administrator la Antibiotice Iasi.
  • – Mihaela Vlada (cumătra și verișoara ministrului Tătaru, după Curentul.ro) numită șefa DSP Vaslui și reprezentatul acționariatului Ministerului Sănătății la Antibiotice Iași
  • – Robert Vlada (soțul Mihaelei Vlada) se pare că îi va lua locul d-lui Tudor Polak în functia de președinte PNL mun. Vaslui (spun surse interne)
  • – Nicolae Tataru (fratele ministrului Tătaru) a fost numit la șefia ISU Vaslui.
  • – Tudor Polak (fiul d-nei Simona Polak) este numit ministru secretar de stat în Ministerul Muncii, candidat la funcția de primar mun. Vaslui, candidat pe poziția a doua în lista de la Camera deputatilor.
  • – Toma Enache (vărul d-lui Onofrei Daniel Garincha) este numit pe o poziție eligibilă în lista de candidați la Consiliul Local al mun. Vaslui.

Menționez faptul că persoanele amintite au fost numite în functii după ce PNL a intrat la guvernare în 2019.

În perioada 2016-2020 au fost îndepărtați sau marginalizați membri PNL cu state vechi, să se facă loc celor amintiți mai sus.

Electoratul nu simpatizeaza noua echipă familială de tip „Cosa Nostra”, având în vedere că rezultatele obținute la alegerile parlamentare din 6 decembrie au fost aprox 19% în Vaslui și aprox. 17% în Huși, spre deosebire de Bârlad, unde PNL a obținut aprox 31%”,

scrie Lucian Ștefan Păduraru, pe rețelele de socializare.