Un vasluian de 37 de ani a făcut praf un ATV, la Satu Nou, Muntenii de Sus. Era beat turtă

0
436


În noaptea de 18 august, la ora 03.20, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că pe raza localității Satu Nou, comuna Muntenii de Sus, a avut loc un eveniment rutier.La fața locului, polițiștii Biroului Rutier au găsit un bărbat de 37 de ani, conducătorul unui vehicul tip ATV, care a intrat în coliziune cu un cap de pod din beton, aflat pe sensul de mers dinspre comuna Văleni spre comuna Muntenii de Sus.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că vehiculul nu figura înmatriculat/înregistrat, iar bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului vehiculului tip ATV, care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, pentru evaluarea stării de sănătate. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1.25 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”vătămare corporală din culpă”, ”punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat/neînregistrat”, ”conducere  pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană fără a deține permis de conducere” și ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.