Un zmeu din Huși a ajuns pe mâna polițiștilor, după o lună de căutări

0
2346

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Huși, au reținut un bărbat în vârstă de 39 de ani, din acest municipiu bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de tulburarea ordinii și liniștii publice. 

Omul s-a dat în spectacol în ziua de 7 august, în municipiul Huși, în fața unui bar de pe strada Eroilor.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Huși au stabilit că, la data de 7 august, la ora 20.00, pe fondul consumului de alcool și al unei stări conflictuale anterioare, bărbatul cercetat ar fi provocat scandal, tulburând ordinea și liniștea publică, agresând un alt bărbat, în vârstă de 42 de ani, din Huși, lovindu-l cu o sticlă peste antebrațul mâinii stângi. Un alt bărbat ar fi fost lovit cu palmele de către bărbatul cercetat.

Victimele nu au formulat plângere sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Ulterior, bărbatul cercetat ar fi încercat să se sustragă cercetării penale, părăsind localitatea de domiciliu.

La data de 6 septembrie, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Biroului Investigații Criminale Huși au luat față de bărbat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, pentru dispunerii unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști hușeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, în vederea stabilirii și probării întregii activității infracționale a bărbatului.