Unul din TREi! Președintele PNL anunță lista scurtă a candidaților liberali la Primăria Vaslui! ”Va fi un sondaj”, anunță dr. Nelu Tătaru

0
1750

Președintele filialei județene PNL, dr. Nelu Tătaru, a anunțat, miercuri, lista scurtă a numelor care vor intra în campania pentru desemnarea candidatului Partidului Național Liberal pentru municipiul reședință.

Este vorba despre Ionel Sandu, managerul general Radical Grup, șeful Clubului oamenilor de afaceri liberali din Vaslui, prim vicepreședinte al partidului la nivel de municipiu, Lucian Braniște, actualul viceprimar, și Robert Vlada, președintele filialei municipale. Unul din cei trei, a anunțat dr. Tătaru, va deveni locomotiva partidului, la alegerile locale din 2024.

”Este foarte important pentru noi să câștigăm Primăria Municipiului Vaslui, un punct de reper pentru filiala județeană a Partidului Național Liberal.

Trebuie să vedem dacă mai candidează dl. Vasile Pavăl la primărie, să vedem, în cazul în care nu mai candidează, cine sunt politicienii din PSD care vor fi aruncați în lupta pentru primărie, să vedem ce își doresc vasluienii de la noul primar.

În toamnă, vom face un sondaj, la nivel de filială județeană, pentru a vedea care din cei trei candidați se poate înscrie cu șanse reale la primăria Vaslui”, a anunțat dr. Tătaru.

PSD a câștigat primăria Vaslui în ultimii 24 de ani, prin Victor Cristea și Vasile Pavăl, având și cel mai mare număr de consilieri locali, la fiecare campanie de alegeri locale.