Vasluieni, plecați la mare? Pregătiți-vă. Veți mânca din caserole!

0
159

SCANDAL CÂT CASA… Vă pregătiți să plecați la mare? Trebuie să vă pregătiți serios, pentru că Guvernul a decis că veți mânca doar din caserole, având în vedere că suntem într-o stare de alertă fără sfârșit. Patronatele din turism anunță că vor da în judecată Guvernul pentru subminarea economiei naționale, dacă restaurantele din hoteluri nu se deschid pe 15 iunie.

„Patronatele din turism intenționează să acționeze Guvernul în instanță pentru subminarea economiei naționale, dacă restaurantele din hoteluri nu se deschid pe 15 iunie, dată începând cu care peste 500.000 de români și-au achiziționat deja servicii de cazare în țară, cu mese incluse, care nu pot fi prestate în aceste condiții.

Chiar și o întârziere cu două săptămâni a deschiderii restaurantelor din hoteluri pune România în mare dezavantaj competitiv față de alte țări din zonă, care au ridicat deja aceste restricții și, în același timp, aruncă în faliment mai mult de două treimi dintre hotelurile din țară”,

potrivit unui comunicat al Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Principalul partid de Opoziție anunță că nu va vota pentru prelungirea stării de urgență.

„PSD sprijină din Parlament implementarea unor măsuri responsabile de prevenire a infecției cu COVID 19 și de protejare a populației, dar NU VOTEAZĂ prelungirea stării de alertă, în absența celor două condiții esențiale :

a. argumente epidemiologice certe

b. plan economic pentru susținerea economiei afectate de restricții!

PSD a cerut la discuția cu secretarul de stat Raed Arafat:

-Redeschiderea spitalelor pentru ca bolnavii cronici să aibă acces la tratament

-Oprirea achizițiilor directe facute de Guvern.

-Izolarea celor care vin în România din zone cu risc epidemiologic și testarea lor obligatorie după cele 14 zile, lucru care nu se întâmplă acum.

Partidul Social Democrat așteaptă o propunere concretă din partea Guvernului, pentru ca măsuri responsabile de protecție a sănătății populației să fie implementate prin decizii care NU au legătură prelungirea Stării de Alertă.

Parlamentarii social democrați susțin instituirea unor norme care să mențină obligativitatea purtării măștii în spațiile publice inchise și distanțarea socială”,

a anunțat aseară conducerea PSD.

Advertisement

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.