Vasluieni, pregătiți-vă de FESTIVAL! Vineri și sâmbătă, primul Blue Knights România Motorfest, la Vaslui! Vor cânta Phoenix, Altar, Bucovina, Trooper și mulți alții

0
1603

Ți-ai luat bilet? Grăbește-te, mai sunt câteva zile!

BLUE KNIGHTS ROMÂNIA IV

MOTOR FEST – 1 edition

21-23 iulie, în spațiul primitor al Complexului Tunca, din Zona Industraială

Trupe de renume: PHOENIX, ALTAR, BUCOVINA, TROOPER, ANTON, HARMĂSAR, FLOAREA SOARELUI

Cam așa arată cartea de vizită a primului Blue Knights România Motorfest, la Vaslui, primul din instoria orașului, un festival organizat de Blue Knights România IV LEMC. Este, cu adevărat, evenimentul muzical al anului la Vaslui. Cu doar 75 de lei, contravaloarea unui bilet pentru o seară, sau 120 de lei, valoarea abonamentului pentru cele două zile de festival, veți descoperi artiști celebri ai României, veți cunoaște numele mari din lumea motociclismului românesc și veți simți energia pozitivă a unui festival care va deveni tradiție pentru reședința de județ.

Și, atenție!, nu este un festival doar pentru motocicliști, ci sunt invitați vasluieni din toate colțurile județului, pentru două nopți magice, la Complexul TUNCA, din Zona Industrială.

”Suntem încântați să anunțăm primul Motor Fest, un eveniment muzical senzațional ce va avea loc în perioada 21-23 iulie în frumoasa noastră localitate, Vaslui. Această ediție de debut promite să ofere o experiență memorabilă pentru iubitorii de muzică rock, aducând în fața publicului trupe de renume și artiști de excepție.

Motor Fest se mândrește să prezinte o linie de artiști impresionantă, ce include nume sonore din industria muzicală. Printre trupele așteptate să urce pe scenă se numără legendara formație Phoenix.

De asemenea, fanii vor avea ocazia să se bucure de prestațiile formațiilor Trooper, Anton, Altar, Bucovina, Harmasar și Floarea Soarelui, care vor încânta publicul cu muzica lor inconfundabilă.

Blue Knights România IV LEMC-Motor Fest- reprezintă o oportunitate unică de a descoperi și de a experimenta într-un singur loc multiple stiluri muzicale, oferind un spectacol live de excepție. Participanții vor putea bucura de concerte pline de energie și pasiune, susținute de artiști talentați, alături de fani dedicați”, spune Mirel Ciobotariu, coordonatorul festivalului.

Mirel Eugen CIUBOTARIU, organizatorul Motor Fest Vaslui 2023

Un eveniment cultural la care sunt așteptați 600 de motocicliști din toată România, din Finlanda sau Republica Moldova, oameni care vor descoperi Vasluiul și se vor îndrăgosti iremediabil de acest oraș.

Pentru a asigura o experiență cât mai accesibilă, biletele pentru Motor Fest sunt deja puse în vânzare în rețeaua iaBilet.ro, cel mai mare furnizor de bilete online din țară, precum și în toate locațiile lanțului de cafenele FILLI’S, din Vaslui.

Lanțul de cafenele Fillis, locul de unde veți cumpăra bilete la MOTOR FEST, prin locațiile de la Complexul Meșteșugăresc centru, Traian Digi și Spitalul Judetean

Blue Knights România IV LEMC-Motor Fest este organizat si cu sprijinul autorităților locale și se va desfășura într-un spațiu special amenajat, care va asigura confortul și siguranța tuturor participanților. Complexul Tunca, va oferi 1500 de m.p. pentru campare cu toalete și cabine de duș. Echipa de organizare depune eforturi considerabile pentru a crea o atmosferă extraordinară și pentru a oferi o experiență completă de festival.

Mirel Eugen Ciobotariu a ținut să mulțumească, în mod special, companiei Cora Textiles Iași, firma fără de care nu ar fi existat această primă ediție, prin sprijinul financiar generos acordat de compania ieșeană. Mulțumim!

PROGRAMUL celor două zile de festival. Sâmbătă, zeci de motoare în centrul Vasluiului

Ziua de vineri, 21 iulie, debutează cu o campanie de donare sânge a membrilor Blue Knights România, o asociere de motocicliști care fie lucrează în structurile de forță din România, majoritatea polițiști, fie sunt pensionari MAI. Pentru campania de donare sânge, va fi adus un echipament mobil al CTS Iași, de la Spitalul Sf. Spiridon.

Prima seară însemnă concerte memorabile, de la care nu aveți voie să lipsiți, dacă iubiți muzica bună: ALTAR, BUCOVINA, HARMĂSAR și FLOAREA SOARELUI. La finalul concertului, mult după miezul nopții, participanții vor putea participa la after party, cu muzică de chitară, focuri de tabără și voie bună, având în vedere că mulți motocicliști își vor instala corturile la Tunca.

Sâmbătă, a anunțat Mirel Ciobotariu, vor fi două evenimente organizate cu sprijinul motocicliștilor din Blue Knights România. Unul va fi legat de acordarea de prim ajutor, cu sprijinul structurilor SMURD, iar al doilea, tot în Centrul Civic, va fi un curs de conducere defensivă, organizat de polițiști din IGPR. Va fi un bun prilej pentru vasluieni să admire zecile de motoare care vor fi expuse în centru, după care va urma o defilare pe principalele străzi a motoarelor prezente. Seara se termină cu trei concerte memorabile: PHOENIX, TROOPER și ANTON.

Și un element important, anunțat de organizatori. În cadrul festivalului, motocicliștii prezenți vor putea dona tichetul primit de la donarea de sânge, de vineri, iar din tichetele strânse se vor aduna o sumă, care va fi folosită pentru ajutorarea celor care sunt internați la Centrul de bătrâni de la Giurcani.

”Repet: toată lumea, toți vasluienii sunt așteptați la Festival. Îi primim cu dragă inimă, în cele două zile. Cu cât vom fi mai mulți, cu atât va fi distracția mai mare”, anunță Ciobotariu, care pune la dispoziție și numărul de telefon 0744/183.445, pentru firmele care vor să ajute financiar acest festival sau pentru informații despre eveniment.

Succes, MOTOR FEST Vaslui!!

Advertisement

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.