Vasluienii de la AUR au protestat în Piața Victoriei! Premierul Cîțu: ”Mă aștept să se dea amenzi!”

0
302

Zeci de vasluieni de la AUR, organizația județeană, au participat sâmbătă seara la protestul organizat împotriva noilor restricții anti-Covid impuse de Guvern. Protestul a strâns la București peste 10.000 de persoane din toată țara, oameni care nu sunt de acord cu restricțiile aprobate de cei care conduc România.Premierul Florin Cîţu, în replică, îi critică pe românii care au ieşit în stradă să protesteze, sâmbătă, împotriva certificatului verde şi a noilor restricții introduse de autorităţi pentru limitarea răspândirii COVID-19. Premierul s-a declarat uimit de faptul că oamenii au ieşit la protest în ziua în care România a înregistrat cel mai mare număr de infectări zilnice de la începutul pandemiei COVID-19 în România.

„Un protest cinic în ziua în care aveam cel mai mare număr de persoane vaccinate. Avem un partid pro-european care are un mesaj anti-vaccinare, e un mesaj cu care trebuie să ne luptăm. Campania noastră a fost prezentată la televizor, dar nu cum au fost prezentate cele anti-vaccinare.

Iresponsabilitatea unor oameni pică și pe umerii celorlalți români. Politicienii ar trebui să se dezică de cei care au mesaj anti-vaccinare, dar nu i-am văzut, încă. Mă aștept să se dea amenzi”, a spus Florin Cîţu, după ce a primit a treia doză de vaccin anti-COVID.https://vasluianul.ro/wp-content/uploads/2024/04/ciupi-jpg.webp