Vasluienii își pot lua rămas bun, miercuri, de la prof. Brândușa Dobriță. Drum lin spre lumină, doamna profesoară!

0
1160


Astăzi, timp de câteva ore, trupul neînsuflețit al regretatei profesoare Brândușa Dobriță va fi depus la capela Bisericii Adormirea Maicii Domnului, din centrul Vasluiului, pentru ca vasluienii, care au iubit-o și au prețuit-o atât de mult, să-și ia rămas bun de la marea doamnă a învățământului vasluian.Cortegiul funerar va ajunge în Vaslui, venind de la București, în jurul orei 16.00. Timp de cinci ore, până în jurul orei 21.00, cei care doresc să-și ia rămas bun de la colega, prietena, profesoara lor iubită o pot face la capela de la Adormirea Maicii Domnului.

”Înmormantarea mamei va avea loc joi în satul natal, Mădârjești, județul Iasi. Miercuri, vom poposi la Vaslui pentru ca cei care au cunoscut-o să își poată lua rămas-bun. Vă mulțumim tuturor pentru dragoste”, a transmis Claudiu Dobriță, fiul regretatei profesoare de limba română, care a pregătit zeci și zeci de generații de elevi.

De altfel, tot Claudiu a ținut ca, prin intermedoul rețelelor de socializare, să-i transmită un mesaj dureros și emoționant.

”Brânduşa Dobrițǎ, 1956-2024.
Iartă-mă, mamă, dacă nu te-am iubit suficient”, a transmis fiul profesoarei Dobriță.

Fost coleg cu profesoara Dobriță, dl. Dumitru Busuioc, fostul director al Școlii 5, din Vaslui, a transmis și el un mesaj emoționant.

”Nenumărate generații de copii au avut-o profesoară de limba și literatura română la Școala nr. 5 „Ștefan cel Mare” din Vaslui, una dintre cele mai carismatice profesoare din Vaslui, timp de peste 30 de ani…

Lumină veșnică, doamnă profesoară!”, este mesajul prof. Busuioc.

Dumnezeu s-o ierte și familiei multă putere, în aceste momente grele!.