Vasluienii sunt așteptați, duminică, la un uriaș flashmob de dansuri populare

1
1040

Ziua Iei va fi marcată printr-un Flashmob de dansuri populare, la Vaslui. Centrul Cultural Județean Vaslui și Consiliul Județean Vaslui vor organiza un flashmob impresionant dedicat Zilei Internaționale a Iei.

Peste 200 de dansatori, membrii ansamblurilor Trandafir de la Moldova, Hora Vasluiului şi Școala de dans Mădălina și Virginel Solomon, vor dansa în trei locații diferite din municipiul Vaslui în ziua de duminică, 25 iunie.

Startul va fi dat în Parcul Copou, de la ora 18.30, după care amfitrionii se vor muta în Parcul Independenței, pentru ca la ora 19.30 dansatorii să prezinte o horă uriașă în centrul civic al Vasluiului.

„Printr-un astfel de eveniment dorim să păstrăm nealterate tradițiile populare românești. Pe lângă demonstrațiile de dans, cei prezenți vor putea admira costumele populare tradiționale care uimesc lumea întreagă prin frumusețea și unicitatea lor. Va fi și un preambul la Festivalul Hora din Străbuni, care în acest an se va desfășura în perioada 2-6 august”, a declarat Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.

Advertisement

Print Friendly, PDF & Email

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.