Vasluiul a devenit un șantier, grupul Transmir a început asfaltările în mai multe cartiere

0
346

ORAȘ EUROPEAN… Din această dimineață, utilajele grupului Transmir sunt prezente în mai multe cartiere din municipiul Vaslui, acolo unde asfaltează aleile și parcările dintre blocuri. Lucrările sunt supervizate de directorul executiv al grupului Transmir, Eduard Popica.

Asfaltări în Vaslui – pe teren:
Asfaltări în Vaslui
Asfaltări în Vaslui
Asfaltări în Vaslui
Asfaltări în Vaslui – supravegheate atent:
previous arrow
next arrow
 

Acesta ne-a spus că se vor face, pentru început asfaltări în zona Gării și în cartierul 13 Decembrie, urmând ca lucrările să înceapă și în alte zone. Pachetul de lucrări de modernizare și întreținere este în valoare de 1,5 milioane lei, spun reprezentanții primăriei Vaslui.

Meritul cel mai mare pentru începerea lucrărilor îi revine primarului Vasluiului, Vasile Pavăl, cel care se ține de cuvânt și modernizează toate cartierele orașului.

„Astăzi, m-am întors cu mult drag în locurile unde am copilărit și cu entuziasm am înțeles încă o dată că omul sfințește locul. Investițiile primarului municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, continuă. Municipiul reședință de județ a fost transformat cu adevărat într-un oraș european”,

a scris Eduard Popica, pe rețelele de socializare.

Sa mai menționăm și faptul că lucrările de asfaltare sunt supravegheate atent atât de către Dragoș Cazacu, viceprimarul orașului, cat și de către supervizorul tehnic din partea Primariei, inginerul Ștefan Dudău.

Advertisement

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.