Vasluiul petrece, la EURO 2024! Fanii României sunt așteptați la EURO Fan Zone, la Teatrul de Vară, la ora 16.00!

0
3042


La ora 16.00, echipa de fotbal a României începe aventura europeană, la Munchen, în fața a zeci de mii de fani ai naționalei noastre de fotbal. Naționala noastră va fi ”acompaniată” de sute de fani din municipiul Vaslui, care se vor strânge la Teatrul de Vară, la EURO Fan Zone 2024, spațiul dedicat meciurilor de la Campionatul European de fotbal. Zona Teatrului de Vară din municipiul Vaslui a prins culoare, de zile întregi, iar vasluienii vor lua cu asalt terasele și zonele de alimentație publică, pentru a urmări, cu un hamburger și o bere rece, meciul României cu Ucraina, care este programat să înceapă la ora 16.00.

Fan Zone cuprinde un ecran imens, unde vor fi urmărite jocurile de la turneul final. Nu lipsesc rulotele și standurile cu burgeri, hotdogi, clătite, wafe, cafea, băuturi răcoritoare și bere artizanală. Sunt prezenți Rotiseria Safie, Bucătarul Rac, Crazy Waffles, cafeneaua Hiccup, Urban Hops – bere artizanală, Grinch – bar. Este si un teren de joacă, plin tot timpul cu copii care joacă fotbal, semn că micuții Vasluiului au nevoie de terenuri de fotbal la liber, în oraș.

Astfel, până la jumătatea lunii iulie, între orele 16.00 și 24.00, EURO Fan Zone va fi cea mai bună destinație pentru o seara plăcută de vară, pentru microbiști, și nu numai.

”Ne cerem scuze locatarilor pentru eventualul discomfort. încercăm în fiecare seară să lăsăm parcul super curat, nu dăm volum tare, încercăm să ținem totul sub control. Suntem acolo în fiecare zi, să stăm de vorba si cu vecinii, în cazul unor reclamații”, au spus organizatorii.

Urmează și alte surprize. În cel mai scurt timp, la EURO Fan Zone va fi un cort al librăriei Cărtureăti, de unde veți putea lua cărți si jocuri, pentru a le citi acolo. Va fi și un cort unde suporterii se pot desena pe față cu tricolorul sau alte steaguri.

Calendarul de activități, ce se va întinde pe o lună de zile, va mai cuprinde proiecții de film în Teatrul de Vară, proiecția celor mai bune meciuri ale naționalei României și multe alte surprize.