„Vedetele” de la Blăgești, scandal de 300.000 de euro!

0
408

TOT ÎNAINTE CU CIRCUL… Asistenta de la Acces Direct, care a provocat un uriaș scandal, după ce şi-a dat demisia în direct pentru că se săturase să ascundă violențele la care este supusă Vulpița, din partea lui Viorel, ar putea fi dată în judecată pentru că a spus adevărul.Unele surse susțin că Burghelea ar putea plăti o sumă uriașă din pricina informațiilor pe care le-a divulgat. Foștii șefi ai asistentei TV consideră că le-a fost prejudiciată imaginea din pricina scandalului. Astfel, conform contractului semnat de Emily cu Antena 1, sunt prevăzute sume uriașe de bani în cazul în care se aduc prejudicii imaginii postului TV.

Producătorii emisiunii iau în calcul și un proces cu fosta asistentă tv, astfel că se poate ajunge la daune de 300.000 de euro. Dar, dacă acesta era adevărul, că Viorel își bate soția, pentru ce să dai în judecată un om care spune aceste lucruri penale?

În demisia sa, Emily Burghelea a scris că nu poate ascunde lucruri care țin de legislația penală. Adică nu poate ascunde bătăile de care se vorbea în cazul Vulpiței. În acest timp, spune presa centrală, circul de la Acces Direct ia amploare. Echipa emisiunii de la Antena 1 o pune pe Vulpița să o ironizeze pe Emily Burghelea și să-și bată joc de ceea ce declară fosta asistentă în mediul online.https://vasluianul.ro/wp-content/uploads/2024/04/ciupi-jpg.webp