Viacons Rutier Huși a finalizat asfaltarea drumului Copăceana-Fălciu

0
629


“Satul românesc de alta dată, în care ne regăsim amintirile și dorul de casa parintească, se aliniază condițiilor de normalitate și spirit European”, este declarația de credință a unui primar care a ridicat comuna pe care o conduce la nivel de oraș.Neculai Moraru, primarul Fălciului este bucuros că s-a încheiat un proiect de infrastructură pentru care s-a luptat ani de zile, iar locuitorii satului Copăceana au acum un drum de acces impecabil realizat de firma Viacons Rutier Huși.

“Comuna noastră, împreună cu satele adiacente primesc o nota comunitară, transformând în totalitate viața de la țară. Pe lângă aducțiunea de apă acolo unde a fost posibil, iluminatul stradal, comuna Fălciu îmbracă o haină a normalității, în sensul ca dacă altă dată era nevoie de tractor sau car cu boi să circulăm pe drumurile comunale și ulițele satelor, astăzi străzile se asfaltează în vederea unui trai decent și la sat”, susține primarul Neculai Moraru.

Drumul comunal Fălciu-Copăceana a fost asfaltat în totalitate, a spus edilul, lucrarile încheindu-se pe 12 mai, spre bucuria a sute de săteni. Urmează ca, pe viitor, să se construiască rigolele de preluare a apei pluviale.

Lucrările de asfaltare au fost executate de către firma SC Viacons SRL din Huși, iar valoarea contractului este de 19.660.003.

“Mulțumim, acum, și Consiliului Judetean Vaslui care a sprijinit finalizarea lucrărilor de asfaltare cu suma de 900.000 lei, din impozitul pe venit.

Multumim atât consilierilor locali care și-au exprimat afirmativ consimțământul pentru realizarea acestui proiect, cât și celorlalți doi consilieri care au votat împotrivă”, a fost mesajul primarului de Fălciu, la finalizarea acestui proiect.