Viacons Rutier Huși a terminat de asfaltat „drumul strategic de iarnă”

0
334

Veste foarte bună pentru locuitorii și administrația publică din comuna Roșiești. Firma Viacons Rutier Huși a finalizat lucrările de asfaltare a drumului care leagă satul Roșiești de satul Idrici de jos, pe o distanță de 4,3 km.

Vorbim de un drum considerat de autoritățile județene drept drum strategic pe perioada iernii, pentru că poate fi deszăpezit foarte ușor, față de varianta drumului județean Roșiești-Vutcani, care se înfundă pentru săptămâni întregi.

„Mulțumesc din suflet constructorului, Viacons Rutier, o firmă foarte serioasă, cu personal profesionist. A fost o șansă pentru comunitatea noastră, să lucrăm cu firma din Huși, pentru că avem un drum modern, european, cu care sute de locuitori se mândresc.

Am scăpat de noroaie și pentru asta mulțumim atât constructorului, Viacons Rutier, cât și conducerii Consiliului Județean, care au fost alături de noi în acest proiect”, a spus Florin Anea, primarul Roșieștiului.

Odată cu modernizarea acestui drum strategic pentru zona de centru a județului Vaslui, care face legătura cu comunele Vutcani, Viișoara sau Dodești, primăria a solicitat Consiliului Județean ca linia de microbuze Vaslui-Vutcani-Mălăești să circule și prin Idrici de jos.

Constructorul hușean are de realizat, în perioada următoare, șanțuri betonate pe mai mulți kilometri, pe drum proaspăt asfaltat.

[smartslider3 slider=”9″]