Vicele de la Roșiești, în căutare de voturi pe spinarea celor bolnavi de Covid!

0
244

REPLICI… Publicarea de către Vasluianul.ro a situației din primăria Roșiești, acolo unde vicele și contabila au fost confirmați cu Covid 19, a condus la o reacție de neînțeles din partea viceprimarului Florinel Țurcanu. Acesta va concura cu actualul primar, din partea PNL, iar apariția focarului Covid l-a făcut să creadă că poate obține voturi pe suferința oamenilor. De aceea, probabil, a avut o reacție pe rețelele de socializare, prin care vrea să se victimizeze.

„D-na contabilă fusese cu o săptămână înainte de a fi confirmată la un spital din București pentru niște investigatii medicale. La sosirea de acolo, s-a simțit rău și cu toate acestea a venit la primărie toată săptămâna la serviciu, fiind rugată de colegi să mearga acasă. De marți, 4 august, am intrat in autoizolare, miercuri, 5 august am facut testul știind că am intrat in contact cu d-na contabilă și soțul acesteia. În tot acest timp, primarul spunea despre mine că nu am nimic si că fac circ politic”,

susține viceprimarul Florinel Țurcanu.

În replică, primarul Florin Anea prezintă locuitorilor din Roșiești cum au stat lucrurile în primărie, în săptămâna care tocmai s-a încheiat.

„D-le viceprimar, niciodată nu mi-a plăcut bălăcăreala pe care tu o promovezi cu atâta nonșalanță.

Mă văd obligat să am reacție la acuzațiile pe care tot timpul ți le fabrici, fără un substrat concret.

Doamna contabilă a fost plecată la București pentru probleme strict personale, nu pentru investigații medicale. A venit la serviciu pentru o serie de probleme care nu suportau amânare și anume faptul că aveam ședință de Consiliu Local în care trebuiau aprobate sumele de bani pentru persoanele cu grad de handicap, care nu-și primisese banii timp de două luni (Tu știi lucrurile acestea sau te faci că nu le știi?)

Luni, 03.08.2020, la ora 8.00, personal ai venit la mine în birou și mi-ai spus că te simți rău (există martori – colegii din primărie). Ți-am recomandat să pleci acasă imediat, insă tu ai stat să mai rezolvi o serie de probleme care ți se păreau importante. Ai fost plecat inclusiv la Vaslui cu șoferul primăriei, știind că nu te simți bine. În jurul orei 12.00, din nou ți-am spus să pleci, tu reacționând foarte greu.

În aceeași zi de luni, după confirmarea diagnosticului pozitiv al d-nei contabile, am făcut dezinfecția în sediul primăriei, laboratorul făcându-ne programarea pentru ziua de vineri (știi foarte bine că tu ai făcut testul în urma unor intervenții!!!!!).

În toată această perioadă de luni, 03.08 și până pe 07.08.2020, nici un angajat al primăriei nu a prezentat nici un simptom caracteristic infecției cu Covid-19.

Pentru o persoană care se află într-un moment mai greu al vieții, cred că este mult mai importantă intimitatea persoanei, respectiv a familiei, și nu victimizarea pe rețelele de socializare pentru a primi cât mai multe like-uri.

Ce te face să crezi că este mult mai importantă persoana ta față de alte persoane din comunitate, care la rândul lor trec prin aceleași momente delicate????”,

spune primarul.

Advertisement

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.