VIDEO Camioane ale Pompierilor militari (aproape) blocate, sâmbătă seara, pe o stradă din zona Gării, în Vaslui! Dacă ar fi fost un incendiu?

0
1489

Că, la Vaslui, fiecare parchează cum îl taie capul și toată lumea vrea să parcheze în fața blocului, dacă s-ar putea chiar în scara de bloc, nu este o noutate. Dar, ce te faci când parcările aiurea pot produce efecte de neimaginat pentru viețile celorlalți? S-au convins de asta mai mulți vasluieni care au filmat, sâmbătă seara, manevrele disperate ale unor șoferi de camioane, aparținând de ISU Iași, care doreau dă iasă de la depozitul din zona Gării, acolo unde au descărcat vaccinuri și alte materiale sanitare.După ce au terminat treaba, pompierii au vrut să plece spre casă. Dar, cum, câtă vreme în zona fostului sediu al CJAS, peste drum de magazinul Aurocor Gară, fiecare a parcat așa cum a dorit? Deși nu este stradă cu sens unic, șoferii au parcat și pe stânga, și pe dreapta, fără a lăsa loc pentru mașini mai mari, cum ar fi cele de stingerea a incendiilor, de exemplu. Minute în șir s-au chinuit săracii șoferi de la ISU să plece din fața depozitului DSP, pentru că riscau să lovească autoturismele parcate alandala.

Unii vasluieni au filmat scena, iar imaginile au ajuns și în posesia Vasluianul.ro. Dacă, în acel moment, în zona respectivă, ar fi fost un incendiu devastator? Cum mai intrau masivele mașini de la intervenție? Ar trebui să fim mai responsabili, când facem aceste parcări, fix în fața blocului….