VIDEO George Simion a întrecut orice limită! Fostul lider de galerie l-a jignit în Parlament pe deputatul Popica! ”Stai jos, prefect!”, i-a strigat ultrasul, provocator

0
998

Comportamentul partidului AUR este demn de huliganismul galeriilor de fotbal, nicidecum de o atmosferă de lucru în Parlamentul României. George Simion, copreședintele AUR, refuză să respecte orice regulament, filmează live și apostrofează orice parlamentar dorește, chiar îi și jignește pe cei cărora li se adresează, ascunzându-se sub masca de justițiar. Ieri, în Parlamentul României s-au petrecut fapte grave, care depășesc cu mult o simplă discuție între parlamentari.Văzând că o senatoare de la AUR țipa într-una către parlamentarii PSD, făcându-i ”sclavi” pe pesediști, deputatul vasluian Eduard Popica i-a cerut să se calmeze și să înceteze cu insultele. Imediat, a apărut și băiatul cu live-ul, George Simion, care a avut un comportament nedemn de un parlamentar. Ia priviți ce circ a făcut Simion, cel care se visează deja președinte al României:

Deputatul Popica: Colega dvs ne-a făcut sclavi. Este normal așa?

Simion: Sunteți! Sunteți!

Deputatul Popica: Suntem sclavi? Ați auzit cum vorbește colega dvs? E normal?

Simion: Sunteți, așa păreți cu masca aceea.

Senatoarea AUR: Ca să nu mai fiți sclavi, votați împotriva USR.

Deputat Popica: Nu puteți să ne faceți sclavi și nici să-mi spuneți cu cine să votez. Nu este normal limbajul pe care îl aveți. Aveți comportament de stadion.

La un moment dat, George Simion se deplasează cu telefonul în cealaltă parte a băncii în care se află deputatul Popica. Parlamentarul vasluian îi spune să înceteze cu jignirile și se ridică din bancă. Simion țipă ca un apucat: ”Dar, dvs. că furați tara asta de 32 de ani? Stai jos, prefect”. Ce comportament este acesta? Cum a ajuns un astfel de individ în Parlamentul României și de ce își permite să insulte pe oricine vrea el?

”Ce s-a întâmplat ieri în Parlamentul României denotă un comportament golănesc. Au ajuns astfel de indivizi ca Simion să incite zilnic pe toată lumea din Parlament, căutând scandal, pentru a-și face popularitate. Acești indivizi de la AUR nu au nicio idee în cap, nu vin cu absolut nicio propunere. Nu au nimic în cap, decât scandal, jigniri și insulte”, a spus deputatul Popica, în replică la evenimentele petrecute miercuri în Parlament.https://vasluianul.ro/wp-content/uploads/2024/04/ciupi-jpg.webp