VIDEO Primarul Hușului, Ioan Ciupilan, lansat oficial în cursa pentru un nou mandat. ”Îmi pasă de orașul meu. Voi fi același primar în slujba hușenilor”

0
862


Ing. Ioan Ciupilan este, în mod oficial, candidatul PSD pentru un nou mandat în fruntea municipiului Huși. Cel mai iubit edil din istoria orașului are multe, foarte multe realizări, în mandatele de până acum, cea mai importantă fiind aceea că, din punct de vedere al infrastructurii, Hușul este asfaltat în proporție de 97-98%. Miercuri, la prânz, dl. Ciupilan a depus dosarul de candidatură pentru un nou mandat.VIDEO DECLARAȚII LA IEȘIREA DE LA BEC HUȘI

”Nu mai am emoții, dar tratez lucrurile foarte serios, așa cum am făcut zi de zi la Primăria Municipiului Huși”, a spus edilul, la ieșirea din sediul Biroului Electoral de Circumscriție (BEC) Huși.

”Este un moment important pentru toată lumea. Am preluat orașul în condițiile cunoscute și am promis că îl modernizez. În mare parte, eu zic că am reușit, pentru că, în domeniul infrastructurii, tot ce înseamnă apă, canal, asfalt am ajuns la 98%.

Avem foarte multe proiecte în derulare, pe domeniul cultural, pe tot ceea ce înseamnă învățământ, pe reabilitarea clădirilor vechi din municipiul Huși”, a completat dl. Ciupilan, la ieșirea de la BEC.

De la depunerea candidaturii primarului municipiului Huși, nu au lipsit colegii de partid ai îndrăgitului primar: deputatul Adrian Solomon, președintele PSD Vaslui, deputații Eduard Popica și Irinel Stativă, președintele interimar al CJ Vaslui, Ciprian Trifan.

”Suntem alături de, dacă pot spune așa, cel mai reprezentativ primar din județul Vaslui, care are deja patru mandate și sperăm să-l obțină și pe al cincilea, fără mari probleme. Pentru dl. Ioan Ciupilan, faptele vorbesc.

Sper că echipa de consilieri, formată din cele 7 doamne și cei 7 domni, număr considerat drept eligibil pentru PSD, deci cei 14 viitori consilieri eligibili, oameni frumoși, cu mare reprezentativitate, să convingă electoratul din Huși, pentru a continua proiectele începute. 

Are în spate o echipă de consilieri cu viziune, are în spate și echipa de la Consiliul Județean, condusă de dl. Ciprian Trifan, sper să facă o echipă deosebită pentru dezvoltarea Hușului”, a spus deputatul Solomon.

VIDEO DECLARAȚII OFICIALE

Candidatul PSD la Primăria Huși a vorbit, emoționat, despre începuturile mandatului său la Primărie.

”Vreau să le transmit hușenilor să-și amintească de momentul 2008, când am preluat acest oraș, care știe toată lumea cum arăta. Voi face tot ce este bine pentru municipiul Huși, asta îi asigur pe hușeni.

Dacă, în acești 16 ani, am reușit să modernizăm infrastructura, în proporție de 98%, înseamnă că ne-am ținut de ceea ce am promis atunci. Mai avem foarte multe proiecte în derulare, mă refer aici și la autobuzele electrice, și la panourile fotovoltaice, modernizarea Bibliotecii, modernizarea tuturor instituțiilor de învățământ, modernizarea fostei Case a Pionierilor.

Vom extinde în continuare rețelele de canalizare și apă, acolo unde s-au construit foarte multe case. Să mai spun că am reușit să modernizăm Casa de Cultură, cinematograful și ne propunem să avem cât mai multe evenimente culturale, vom face blocuri, pentru a atrage cât mai mulți specialiști. 

După calculele mele, aceste proiecte totalizează 270 de milioane de lei. Suntem cei mai capabili să ducem aceste proiecte până la capăt”, a spus primarul Ioan Ciupilan.

Finalizarea proiectului cu transportul electric, a anunțat primarul, plus realizarea unei ferme de panouri fotovoltaice, va însemna un transport ecologic în Huși, iar elevii și pensionarii vor beneficia de gratuitate pe transportul în comun, a anunțat dl. Ciupilan.

”În spatele meu, se află o echipă cu multă experiență, o parte au fost consilieri, o parte sunt noi. Tot timpul ne gândim să lăsăm ceva în urma noastră. Avem medici, profesori, ingineri avocați. 

Îmi pasă de orașul meu, voi fi același primar. Sper să fie alături de mine și de Consiliul Local, avem alături de noi pe dl. Ciprian Trifan, candidatul PSD la Consiliul Județean, sper că vom lucra împreună și lucrurile vor merge foarte bine. 

Guvernul PSD este alături de locuitorii României și am o veste importantă pentru hușeni: avem finalizat studiul de fezabilitate la șoseaua de centură și sper, cu ajutorul Guvernului, să înceapă licitația pentru proiectare și de expropriere, să putem construi șoseaua de centură”, a mai spus primarul Hușului.