VIDEO Un vasluian, lansat în cursa pentru Primăria Vaslui. Ciprian Pintilie (PUSL): ”Ușile primăriei vor fi mereu deschise”

0
1498


Vasluianul Ciprian Pintilie s-a înscris, luni după-amiază, în cursa pentru câștigarea postului de primar al municipiului Vaslui. Personalitate cunoscută în oraș, prof. Pintilie își propune să câștige acest test electoral, având alături de el o echipă redutabilă de consilieri locali. Momentul lansării a fost marcat de prezența la Biroul Electoral de Circumscripție Vaslui a președintelui organizației județene a Partidului Umanist Social-Liberal, dl. Marius Iamandi, alături de candidatul PUSL la Consiliul Județean, dar și de alte persoane din conducerea locală și județeană.

”Vrem să spunem vasluienilor că, într-un timp foarte scurt, am reușit să strângem candidați pentru județul Vaslui. Suntem bucuroși, avem candidați în jumătate din UAT-urile din județ. 

Am venit pentru a-l susține pe candidatul nostru, Ciprian Pintilie, care a strâns o echipă bună de consilieri locali. Îi doresc succes lui Ciprian și, pe 9 iunie, vasluienii sper că vor pune căluțul nostru la treabă. Exact cum președintele nostru executiv, dl. Cristian Popescu Piedone, face lucruri foarte bune pentru locuitorii sectorului 5, așa vrem să facem și noi la Vaslui”, a spus Marius Iamandi, președintele organizației județene PUSL.

”Avem o echipă întreagă, o echipă frumoasă, la Vaslui. Mulțumiri tuturor vasluienilor, suntem aici pentru că ne dorim un viitor mai bun pentru copiii noștri, pentru frații noștri, pentru surorile noastre.

Am hotărât să merg acolo de unde se pot face foarte multe lucruri frumoase pentru întreaga comunitate vasluiană. 

Ușile primăriei vor fi deschise permanent pentru toți vasluienii”, a spus dl. Pintilie.

Toate declarațiile oficiale, în video de mai joi.

VIDEO DECLARAȚII OFICIALE LANSARE CIPRIAN PINTILIE