Vine sfârșitul lumii, la Kaufland Vaslui se vând tone de zahăr!

0
636

COZI KILOMETRICE… Cei care au avut proasta inspirație să meargă la magazinul Kaufland Vaslui, ieri, la prânz, au avut parte de o surpriză de proporții. Deși zilele acestea nu este nici Crăciunul sau Paștele, mii de vasluieni s-au bulucit ieri la case, cu cărucioarele pline, de parcă venea sfârșitul lumii.În parcarea de la Kaufland, am zărit ieri chiar și o mașină de teren, care tracta o rulotă pe care se aflau sute de pachete de zahăr, puse pe un palet. Ce se petrece, ne-am întrebat? Să fie speriați vasluienii de o nouă stare de urgență?

Nu am găsit răspuns, însă un lucru este clar: se cumpără zahărul de parcă mâine este sfârșitul lumii și fiecare vasluian vrea să aibă acasă câte 10-20 de kilograme de zahăr, să combată norul radioactiv (sâc!).

Până la sfârșitul lumii, iată cum au comentat unii localnici cozile de ieri de la Kaufland:

„Îl vând, zahărul, prin alte magazine cu prețul la pătrat. Ca doar e zahăr din Viena, Germania, Ungaria…străinesc!! ROMANIA NU MAI PRODUCE NICI ZAHĂR”.

„Am văzut mulți bugetari… ei nu sunt în timpul programului acum ?! Sau la buget e cam așa… în timpul programului, ne rezolvăm problemele personale de genul plăți facturi, cumpărături, coafor și tot ce ține de îngrijirea personală, căscat gura pe la Jysk, Dedeman… ca să treacă timpul ăsta plictisitor. Nu-i așa că vă regăsiți unii dintre voi? Aaa…uitam… sau pe la o umbră deasă cu mașina statului… între groapa de gunoi și intersecția cu Viișoara .. se simte careva cu musca pe… căciuliță ( Logan bleumarin DSP)?

Măi, cetățenilor plătiți din bani publici, adică din banii mei și ai celorlalți plătitori de taxe… impozite… tva etc… că statul nu are alte surse de bani…mai lăsați plimbăreala, fentarea programului de lucru, folosirea mașinilor în scop personal și lâncezeala asta, pentru că va veni o zi a scadenței și să nu vă mire dacă veți fi concediați. Sau posibil să vă vină alt director de instituție, care știe să țină lucrurile sub control și vă va veni greu sa munciți 8 ore pe muchie, în cel mai fericit caz. Oricum, de zilele voastre libere nu se atinge nici Dumnezeu, că săriți ca arși. Așa că, respectați programul de lucru… stați la program, că… aia e, vă sacrificați”.

„Toată lumea se sperie că vine foametea și ne prinde cu cămările goale! În frig mai putem sta, cu lumina stinsă ne descurcăm… dar când vine ora mesei trebuie să avem ce pune pe masă!”.

Una peste alta, suntem curioși ce cozi kilometrice se vor face azi la Kaufland, mai ales că luni este sărbătoarea Sfântului Ilie.https://vasluianul.ro/wp-content/uploads/2024/04/ciupi-jpg.webp