Vor fi surprize în viitorul bazar de pe variantă, spune primarul Vasile Pavăl

0
379
Advertisement

TERMEN… Noul Bazar din Vaslui, care se construiește în preajma Sălii Sporturilor, va avea magazine de tot felul, care nu există în bazarul actual, explică edilul municipiului. În ceea ce privește locația actuală a bazarului, planurile municipalității sunt deosebit de atractive, pentru copii și adulți, deopotrivă.

„În locul actualului bazar va fi parc, pentru că foarte multă lume se întreabă ce va fi în zona respectivă. La un moment dat, a fost revendicat acel loc de către vechii proprietari. Sper că s-au lămurit vasluienii, nu voi face altceva decât voi mări parcul de la Teatrul de Vară și voi deschide zona respectivă spre strada Decebal, stradă care va fi modernizată.

Anunț de pe acum că strada Decebal va fi o stradă centrală a orașului, pentru că orașul se va extinde. Bazarul are termen de deschidere anul viitor, în mai. Sper că constructorul îl va definitiva până la termenul din contract.

Sunt unele întrebări cu privire la activitățile care se desfășoară acolo, în noul bazar. Vor fi cuprinse acolo și alte activități care nu sunt în bazarul vechi. Mă refer la talcioc, expunerea și vânzarea de produse vechi, vor fi magazine chimice, dar și alte activități.

Cei care activează acum în bazar m-au întrebat dacă vor încăpea cu toții în noul bazar. Le-am spus că vor avea locuri destule, toată lumea va avea spațiul său”,

a spus primarul Vasile Pavăl.

Alături de zona bazarului va fi un târg de mașini, în care toate mașinile care sunt expuse pe străzile orașului vor fi prezentate celor care sunt în căutarea unui autoturism.

Print Friendly, PDF & Email