Vreți să vedeți curcubeul, în fiecare zi? Mergeți la Armășoaia, Pungești!

0
921
Advertisement

CURAJOS… Ați mai auzit ca, într-o zi senină, fără pic de ploaie, să vă bucurați de un curcubeu perfect? Ei bine, iată că se poate, datorită unui cadru didactic unversitar, retras în satul de origine, Armășoaia, com. Pungești. Profesorul Ioan Grosu realizează zilnic curcubee în grădina proprie, folosind un sistem propriu și unicat.

„O NOUTATE educațională și de amuzament/turistică poate fi văzută în Armășoaia (Nr.254) /Pungești / Vaslui. Este vorba de un CURCUBEU realizat cu o instalație. Se poate vedea în orice zi însorită și fără vânt, dupa ora 15.00 și până la ora 18.00. În 10 minute, v-ați lămurit. Este bine să aveți aparat foto și/sau telefon pentru poze.

Curcubeul este un fenomen fizic/optic și meteorologic menționat chiar și în Biblie și care a fascinat lumea din cele mai vechi timpuri. În plus, acest curcubeu oferă posibilitatea obținerii unor poze super ORIGINALE. Beneficiile educaționale sunt prezentate într-un articol cu titlul GARDEN RAINBOW și care poate fi descărcat din Google cu /Grosu,GARDEN RAINBOW/.

Detalii se găsesc aici https://www.facebook.com/ioan.grosu/ postările dupa 25 iulie și/sau grupul Facebook CURCUBEUL DIN GRĂDINĂ . Originalitatea unei poze este ca proprietarul pozei să fie în prezența CURCUBEULUI!!!!

Este bine să sunați înainte de a pleca la drum, mobil 0726 024 330. Prof.univ.dr.fiz.Ioan Grosu”,

este mesajul celui care a pus la cale acest fenomen extraordinar.

Print Friendly, PDF & Email