Zeci de scări de bloc din Negrești vor fi dezinfectate. Primăria avertizează cetățenii!

0
474

MARE ATENȚIE!… În orașul Negrești, vor fi declanșate ample acțiuni de dezinfecție și dezinsecție, după ce locatarii s-au plâns de faptul că sunt prea mulți țânțări în aceste spații închise.Deși la Vaslui aceste acțiuni se realizează cu elicopterul, primăria Negrești anunță că acțiunile de dezinfecție și dezinsecție se vor realiza doar pedestru, folosind o firmă specializată.

„Primăria orașului Negrești vă aduce la cunoștință că luni, 27 iulie 2020, începând cu ora 13.00, și marți, 28 iulie 2020, se va efectua dezinfecția scărilor de bloc, din orașul Negrești, ordinea blocurilor fiind următoarea:

BI. 5, B1, B4, B5, E3, E1, E2, G1, G2, C4, C3, C2, B7-8, C1-ANL, C1, D4, BI. 2, D3, BI. 9, BI. 4, BI. 8, A6, BI. 3, BI. 6, BI. 7, BI. 10, BI. 1, F1, F2, N1 și N2.

Înainte cu 24 de ore de a se efectua dezinfecția, scările de bloc trebuie să fie curățate și spălate, drept urmare, vă revine obligația ca duminică 26 iulie 2020, să vă organizați, locatarii de pe fiecare scară, pentru efectuarea celor necesare desfășurării în condiții optime a activității de dezinfecție.

Substanța folosită nu este toxică, dar se recomandă să se stea în interiorul locuinței pe timpul dezinfecției și 60 de minute după ce aceasta s-a finalizat.

Vă rugăm să sprijiniți acțiunile autorităților locale, pentru a preveni răspândirea coronavirusului COVID-19, pe raza orașului Negrești și să dăm dovada împreună, de spirit civic și responsabilitate în tot ceea ce întreprindem.

Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare!”,

este mesajul primăriei Negrești către locuitorii săi.