Mesajul disperat al unui tată din Bârlad: ”Nu vă aduceți copiii la spital, până la ora 16.00”

0
6139




Un bârlădean a postat un mesaj disperat și furios pe rețelele de socializare, după ce a mers cu copilul la Urgențele Spitalului Municipal de Urgență ”Elena Beldiman”. Acesta susține că fiul său nu a fost consultat la Urgențe Pediatrie, deși se simțea rău, pentru simplul motiv că nu sunt medici disponibili la Pediatrie înainte de ora 16.00. Singura analiză care i s-a făcut micuțului este o testare Covid, fapt care l-a înfuriat la culme pe bârlădean.









”La Spitalul Municipal de Urgență Elena Beldiman- Primiri Urgențe Pediatrie nu sunt urgențe până la ora 14:00!

Dacă aveți copii bolnavi și considerați starea de sănătate un pericol pentru copilul Dvs., nu mergeți la Urgențe Pediatrie până la ora 14:00 întrucât nu este medic de gardă.

Dacă cumva v-ați hotărât să mergeți, întrebați dacă este disponibil vreun medic care să consulte copilul, altfel nu vei fi informat, ci doar testat COVID-19. După testare vei fi informat că nu este medic până la 14:00 iar dacă o sa găsească pe cineva pe secție o să vă anunțe dar o să trebuiască să așteptați 1,2,3 ore, nu se știe.

Am concluzionat că importantă a fost testarea pentru statistică și nu pacientul.

Am cerut explicații pentru bătaia de joc iar răspunsul m-a linistit total, vinovat de faptul că nu avem medic pediatru la urgente până la orele 14:00 este Primăria Barlad care nu mai reușește să termine Spitalul de Copii!

Cu noul manager al spitalului nu am reușit să stăm de vorbă, întrucât nu primește decât reclamații scrise, așa a fost pusă să spună, secretara! Multă sănătate și bani de drum până la Iași!”, a scris bărbatul, furios.