Ei sunt oamenii momentului: fratele mai mare, Nelu – Ministrul Sănătății, fratele cel mic, Nicu – proaspăt șef al ISU Vaslui!

0
867




SCHIMBARE… Col. Niculae Tătaru este, începând de astăzi, șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Vaslui. De fapt, numirea ar fi trebuit să aibă loc acum 6 luni de zile, spun surse demne de încredere, însă atunci s-a întâmplat ceva și col. Tătaru a suferit un gen de penalizare, fapt pentru care a trebuit adus un șef de la Neamț pe perioada în care adjunctul de la Vaslui a fost sancționat (adică, fix 6 luni!).









Niculae Tătaru, Nicu, așa cum îi spun apropiații, este fratele mult mai celebrului ministru al Sănătății, Nelu Tătaru. Vasluieni get-beget, frații Tătaru s-au distins, de-a lungul anilor, prin tenacitatea de care au dat dovadă: unul, în sala de operații, iar celălalt în lupta cu flăcările.

Ieri, fostul șef al ISU Vaslui, col. Mihai Ciprian Mitrea, și-a luat rămas bun de la ziariștii locali, printr-un mesaj simplu pe grupul de presă ISU.

„Astăzi, 13 iulie 2020, se finalizează perioada de împuternicire a subsemnatului pe funcția de inspector șef la ISU Vaslui. Începând cu data de 14 iulie 2020 voi reveni pe functia de prim adjunct al inspectorului șef la ISU Neamț, cu aceeași dată pe funcția de inspector șef la ISU Vaslui fiind împuternicit prim adjunctul col. Tătaru Niculae, pentru o perioadă de șase luni.

Doresc să vă mulțumesc pentru modul în care am colaborat în această perioadă și să vă transmit toate gândurile bune!

Am onoarea să vă salut!”,

a fost mesajul de adio al col. Mitrea.

Deci, de astăzi începe un nou capitol în activitatea ISU Vaslui, după perioadele lungi de domnie ale comandanților Olaru, Blagoci, Striblea sau Gălățeanu. Cum se va descurca noul comandant, vom afla cât de curând.