Tinerii social-democrați din Vaslui, surpriză maximă de Dragobete

0
1380




O imensă inimă formată din tineri social-democrați din Vaslui, dar și persoane care vor fi prezente în Centrul Civic și vor să se alăture acestui proiect, va anima centrul orașului, în ziua de 24 februarie, cunoscută de români drept Dragobetele, Ziua Iubirii.









Anul trecut, peste 250 de tineri din organizația județeană TSD au format o uriașă inimă în centrul Vasluiului, spre încântarea celor care au trecut pe acolo într-o zi cu semnificații atât de profunde.

De data aceasta, pe 24 februarie 2024, ne-a spus Vlad Ghețu, inimosul președinte al TSD județean, cei care vor alcătui lanțul uman în formă de inimă sunt tinerii social-democrați ai orașului reședință, sub coordonarea Teodorei Panainte.

”Va fi o sărbătoare în care celebrăm iubirea și frumusețea, în care arătăm că poți fi îndrăgostit la orice vârstă și că viața merită trăită frumos. Îi invităm alături de noi pe toți vasluienii, în această acțiune de amploare din Centrul Civic, pentru a demonstra că Vasluiul este un loc curat, plin de oameni frumoși și de iubire”, a spus președintele județean al TSD.